De prestaties van uw bedrijf verbeteren

  • Share

U staat onder druk om zo efficiënt en rendabel mogelijk te werken - niet alleen om vandaag te overleven maar ook om in de toekomst kansen te kunnen grijpen.

Veel bedrijven snijden momenteel radicaal in de kosten. Ze lopen daarbij echter het risico om hun operationele efficiëntie te schaden. Een gestructureerde en brede aanpak kan volgens ons dit risico verminderen. De uitdaging is, om tegelijkertijd de kosten te beperken en uw prestaties te verbeteren.

EY helpt u om kosten te verlagen in uw waardeketen en de ondersteunende processen te verbeteren – zodat u veel geld bespaart, ook op lange termijn. We evalueren eerst alle kosten van de organisatie en onderzoeken hoe u uw werkkapitaal en inkomsten kunt optimaliseren. Vervolgens bekijken we uw kernprocessen, uw huidige risico’s en de controlemechanismen die u hebt ingevoerd, evenals de manier waarop belangrijke programma’s worden beheerd. Samen met u voeren we de nodige wijzigingen door.

Door op deze manier de kosten te beperken en de prestaties te verbeteren, behaalt u in uw hele organisatie grote voordelen – zowel nu als in de toekomst. Zo bent u gewapend tegen de economische neerging en komt daar sterker uit zodra de eerste tekenen van herstel zich aankondigen.


Patiënten en aanbieders helpen te verbinden

Life sciences-bedrijven staan onder toenemende druk om meer te doen met minder. Zie hoe digitale strategieën en verantwoording met analytics helpen de communicatiekloof te overbruggen.

Interne audit: prestaties beoordelen met metrics

Organisaties die regelmatig hun metrics evalueren hebben veel meer kans om de juiste te implementeren. Hoe kunnen de inzichten van Internal Audit helpen?

Internal Audit: de kracht van analyse benutten

Internal Audit moet analyse en big data in het proces integreren om bij te blijven, niet alleen tegenover het bedrijfsleven, maar ook tegenover de concurrentie.

Vertaal strategie naar uitvoering

Worstelend met het toenemende verandertempo? Business architectuur helpt bij het vinden van een strategische richting, een duurzame respons en de invoering in de organisatie.

Verbeter prestaties: transformeer uw GRC-programma

Governance-, risk- en complianceprogramma's moeten voortdurend beoordelen hoe ze aan de strategische doelstellingen voldoen. Worstelt uw GRC-functie om de verwachte waarde te bieden?

Meer verwachten van risicomanagement

Heeft u een betere afstemming nodig tussen risico en belangrijke bedrijfsprocessen? Zie hoe waarde te vergroten door risico’s in te bedden in het 'bedrijfsritme'.

Wat is de toekomst van Risk, Controle en Compliance?

Gecentraliseerde operationele modellen bieden een kans om risico's beter te beheren en kosten te verlagen. Heeft u de rest van uw sector bijgehouden?

Business pulse: top 10 risico's en kansen

Globalisering en aanhoudende effecten van de financiële crisis hebben het concurrentielandschap geïntensiveerd. Hoe kunt u risico's beperken en kansen maximaliseren?