Nieuws- en persberichten

 • Share

 

Maart


 • EY sponsor van WK Econometrie 2017
  28 maart 2017 – Van 5 tot en met 7 april vindt het WK Econometrie 2017, ook wel bekend als de Econometric Game, plaats in Amsterdam. EY is trots om ook dit jaar weer een van de hoofdsponsors van het WK Econometrie te zijn.

 • EY geeft gastlessen tijdens de Week van het geld
  27 maart 2017 – Tijdens de Week van het geld verzorgen EY-medewerkers gastlessen op basisscholen om leerlingen te leren omgaan met geld.

Februari


Januari


 • Europa blijft aantrekkelijk om in te investeren ondanks geopolitieke instabiliteit 
  31 januari 2017 – Ondanks de huidige geopolitieke en economische risico’s hebben bedrijven ambitieuze investeringsplannen voor Europa: 56% van de internationale investeerders is van plan om de komende drie jaar in Europa te investeren. Dit blijkt uit EY’s 2017 European attractiveness survey – Plan B for Brexit, een onderzoek onder 254 internationale investeerders.

 • EY neemt innovatieplatform Cognistreamer over
  19 januari 2017 – EY neemt Cognistreamer over, een bedrijf van Belgische bodem dat gespecialiseerd is in het begeleiden van innovatietrajecten. Met deze acquisitie wordt er een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van het aanbod van gespecialiseerde consultancydiensten van EY en versterkt het de expertise met betrekking tot disruptie en innovatie.