Nieuws- en persberichten

 • Share

 

Juni


Mei


 • Wie wordt dit jaar de beste ondernemer van Nederland?
  29 mei 2017
   – Wie volgen dit jaar Pieter Zwart (Coolblue) en Jaap Korteweg (De Vegetarische Slager) op als de Nederlandse EY Entrepreneur Of The Year? Lees hier wie de genomineerden zijn voor EY Entrepreneur Of The Year 2017.

 • EY populaire werkgever volgens studenten
  29 mei 2017
   – Volgens business studenten is EY de meest aantrekkelijke werkgever van de Big4 in Nederland. Dat blijkt uit een ranglijst die onderzoeksbureau Universum vandaag bekend maakt.

 • Het vertrouwen in Nederland is terug, investeringen blijven achter
  23 mei 2017 – Na een recordaantal projecten in 2015, vertoonde het aantal investeringsprojecten in ons land in 2016 een lichte daling. Tegelijkertijd stijgt het vertrouwen van buitenlandse investeerders in het Nederlandse vestigingsklimaat.
   

April


Maart


Februari


Januari


 • Europa blijft aantrekkelijk om in te investeren ondanks geopolitieke instabiliteit 
  31 januari 2017 – Ondanks de huidige geopolitieke en economische risico’s hebben bedrijven ambitieuze investeringsplannen voor Europa: 56% van de internationale investeerders is van plan om de komende drie jaar in Europa te investeren. Dit blijkt uit EY’s 2017 European attractiveness survey – Plan B for Brexit, een onderzoek onder 254 internationale investeerders.

 • EY neemt innovatieplatform Cognistreamer over
  19 januari 2017 – EY neemt Cognistreamer over, een bedrijf van Belgische bodem dat gespecialiseerd is in het begeleiden van innovatietrajecten. Met deze acquisitie wordt er een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van het aanbod van gespecialiseerde consultancydiensten van EY en versterkt het de expertise met betrekking tot disruptie en innovatie.