Tax Services

  • Share

Private Client Services

Zowel mensen als kapitaal gaan makkelijker dan vroeger de grens over. Ook de macht van de belastingdienst en de instanties die zich met wetshandhaving bezighouden, reikt steeds meer over de grenzen.

Het is dan ook van het grootste belang dat u een adviseur tot uw beschikking hebt die u de financiële en fiscale dienstverlening kan bieden die u nodig heeft in de landen waarin u over particuliere en zakelijke relaties beschikt.

Onze Private Client Services-praktijk biedt bedrijfseigenaren, families, familiebedrijven, single family offices, private equity- en vermogensbeheerders, en vermogende particulieren persoonlijke diensten aan, plus diensten op het gebied van compliance en zakelijke fiscale planning.

Daarnaast bieden wij zeer veel uiteenlopende diensten aan op het vlak van het bezit, beheer en behoud van onderneming en vermogen, waaronder vermogensbescherming, governance bij familiebedrijven, vermogensplanning, bedrijfsopvolging, estate planning, gevoelige vermogensoverdrachten en filantropische planning.

Om u te helpen de administratieve rompslomp te verminderen die een vermogen vaak met zich meebrengt, kunt u vertrouwen op ons netwerk van meer dan 200 internationaal georiënteerde fiscale professionals die op de meeste grote markten over de hele wereld gevestigd zijn en die klaarstaan om u te helpen om op effectieve wijze aan de mondiale vereisten te voldoen.

Gerelateerde content

EY - Study: inheritance tax for family business

Onderzoek: successierechten voor familiebedrijven

We teamed with the University of St. Gallen to compare inheritance rules in 29 countries. Learn which economies offer the most favorable conditions.

Contact

E-mail  Willem Jan Vermeer
T.: +31 88 40 78458
 

Connect with us

Blijf verbonden met ons via social media, e-mail alerts of webcasts. Of download onze EY TaxLaw NL app voor mobiele apparaten.

Tax Update Weekly

EY - Tax Update Weekly

Blijf op de hoogte van het Nederlandse fiscale nieuws met de Tax Update Weekly


Meer nieuws en informatie: