Tax Services

  • Share

Tax policy and controversy

Het bijhouden van wijzigingen in nationaal, regionaal en mondiaal fiscaal beleid en het omgaan met fiscale geschillen kan een ware uitdaging vormen voor zelfs de best toegeruste fiscale afdeling.

Ons tax policy and controversy-netwerk, dat uit professionals in meer dan 85 landen bestaat (waaronder veel voormalige (rijks)ambtenaren), kan u helpen bij het verkrijgen van inzicht in beleidswijzigingen en bij het oplossen van lastige of gevoelige fiscale geschillen, waar ook ter wereld.

Tax policy

Met alle wijzigingen die in het nationale, regionale en mondiale fiscale beleid plaatsvinden, wordt het voor ondernemingen nog belangrijker om op de hoogte te blijven van de diverse ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor het bedrijfsleven. Ons mondiale tax policy-netwerk beschikt over uitgebreide ervaring met het assisteren van overheidsinstanties bij de ontwikkeling en implementatie van beleidsinitiatieven. Daarnaast heeft ons tax policy-netwerk veel ervaring in de advisering van bedrijven met betrekking tot beleidswijzigingen en de gevolgen daarvan.

Bekijk hoe ons netwerk van tax policy professionals uw onderneming kan helpen bij het in kaart brengen en volgen van de trends in elk afzonderlijk land, en bij het onder de loep nemen van bepaalde onderdelen van het fiscale beleid..

Tax controversy

Ons mondiale tax controversy-netwerk bevindt zich in een unieke positie om ondernemingen te helpen met het voorkomen, beheren en oplossen van hun fiscale geschillen.

Onze diensten omvatten onder andere het beheren en voorkomen van geschillen voorafgaand aan en tijdens de belastingaangifte, het opstellen van relevante ondersteunende documentatie, en het samenwerken met ondernemingen bij het implementeren van best practices op het gebied van tax controversy management..

Met behulp van ons mondiale netwerk en onze eersteklastechnologie assisteren wij ondernemingen bij het voorkomen en beheren van risico's, en het voorkomen en oplossen van fiscale geschillen - waar zij ook zaken doen. Daartoe behoort ook het voeren van fiscale procedures bij nationale en Europese rechters.

Gerelateerde content

EY - Practical business implications of BEPS

Practical business implications of BEPS

In collaboration with International Tax Review, we provide readers with practical guidance on how to handle the implications of BEPS on key business functions.

Contact

E-mail  Arjo Van Eijsden
T.: +31 88 40 78411
 

Connect with us

Blijf verbonden met ons via social media, e-mail alerts of webcasts. Of download onze EY TaxLaw NL app voor mobiele apparaten.