Tax Services

  • Share

BTW

Onze btw-praktijk helpt zowel commerciële bedrijven als non-profit organisaties om hun btw-positie te managen en te optimaliseren.

Btw is relevant voor bijna elke organisatie en kan aanzienlijke impact hebben op zowel de cashflowpositie, als de winst- en verliesrekening. Onze dienstverlening betreft nationale en internationale vraagstukken.

Wij hebben een wereldwijd geïntegreerde organisatie van 3800 btw-specialisten, waardoor in vrijwel elk land geassisteerd kan worden bij een btw-vraagstuk. Daarbij heeft EY btw-specialisten in nagenoeg iedere sector, die klanten kunnen voorzien van sectorgericht, op maat gesneden btw-advies. Hiernaast zijn wij ook gespecialiseerd in btw-compliance en in het ontwikkelen van proces- en systeemoplossingen.


Nieuws

Klik hier voor meer Indirect Tax Alerts


Events

Momenteel zijn er geen evenementen gepland.

 

Gerelateerde content

EY - 13e EU richtlijn BTW-terugbetaling voor Aziatische bedrijven

13e EU richtlijn BTW-terugbetaling voor Aziatische bedrijven

Welke landen van de Europese Unie (EU) staan BTW-teruggave toe aan Aziatische bedrijven?

EY - Eindejaarscorrecties omzetbelasting 2016

Eindejaarscorrecties omzetbelasting 2016

Iedere ondernemer moet jaarlijk bekijken of goederen of diensten vanuit de ‘ondernemerssfeer’ in de ‘privésfeer’ zijn terechtgekomen, en de btw corrigeren.

EY - Behaal concurrentievoordeel met niet-fiscale middelen

Behaal concurrentievoordeel met niet-fiscale middelen

Sinds het Skandia-arrest kunnen financiële instellingen door goed uitgewerkt cost management snel voordelen behalen. Lees hoe wij u hierbij kunnen helpen.

EY - Indirect Tax Briefing: global developments

Indirect Tax Briefing: mondiale ontwikkelingen

Krijg inzicht in de ontwikkelingen van indirecte belastingen over de hele wereld, waaronder de effecten, kansen en verplichtingen die voortvloeien uit digitalisering.

EY - Indirect tax developments in 2016

Ontwikkelingen indirecte belastingen 2016

We belichten het grote aantal en de breedte van wereldwijde veranderingen in indirecte belastingen, zodat u de impact, kansen en verplichtingen kunt bekijken.

Connect with us

Blijf verbonden met ons via social media, e-mail alerts of webcasts. Of download onze EY TaxLaw NL app voor mobiele apparaten.

EY - VAT analytics

VAT Analytics

VAT Analytics helpt bedrijven hun indirecte belastingen te beheren, en risico's en kansen te analyseren.