Daphne van Zelst

Advocaat

Praktijkgebied

Daphne van Zelst is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht en werkzaam op de sectie arbeidsrecht in Amsterdam. Daphne heeft jarenlange ervaring op alle onderdelen van het arbeidsrecht en het medezeggenschapsrecht. Vanaf het begin van haar loopbaan heeft zij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij volgt de actualiteiten binnen haar vakgebied op de voet.

Expertisegebieden

Daphne adviseert voornamelijk middelgrote en grote ondernemingen. Zij heeft specifieke ervaring in verschillende sectoren, waaronder retail, sport, logistiek en de bouw. Daphne begeleidt regelmatig ondernemingen bij reorganisaties, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en overgang van onderneming. Naast procederen bemiddelt Daphne geregeld bij (dreigende) conflicten met werknemers en ondernemingsraden.

Aanvullende informatie

Daphne is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in het privaatrecht. In 2004 heeft zij een internationale stage gelopen bij een advocatenkantoor op Curacao. In 2014 heeft Daphne de postacademische specialisatieopleiding aan de Grotius academie cum laude afgerond.

Zij is haar loopbaan begonnen bij een middelgroot kantoor. Hierna is Daphne werkzaam geweest voor een groot internationaal advocatenkantoor. Daphne heeft een praktische instelling en denkt in oplossingen, niet in problemen.

Daphne publiceert regelmatig en geeft trainingen aan HR Managers en ondernemingsraden.