Fraukje Panis

Advocaat

Praktijkgebied

Fraukje Panis is lid van de praktijkgroep Arbeidsrecht. Zij houdt zich bezig met nationale, maar ook internationale arbeidsrelaties en is gespecialiseerd in Immigratierecht.

Aanvullende informatie

Fraukje studeerde in 2009 af aan de Universiteit Utrecht met het judicium ‘Met Genoegen' (voor de bachelor en master Nederlands recht). Haar masterscriptie schreef zij in het Engels over Command responsibility terwijl zij tegelijkertijd assisteerde in een (straf-) zaak voor het Rwanda Tribunaal. Deze scriptie werd beoordeeld met een negen. Verder, tijdens haar studie studeerde Fraukje acht maanden in Australië (aan de Australian National University), waar zij vakken Internationaal recht volgde en haar bachelorscriptie schreef over het migratiebeleid in Australië. Na haar studie werkte Fraukje enkele maanden voor de International Bar Association te Londen. Voordat Fraukje bij HVG Law in dienst trad, werkte zij vier jaar op de Arbeidsrecht-sectie van een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Zij stond daar expats en internationale ondernemingen bij.

Fraukje is ten slotte lid van de Dutch Section of the International Commission of Jurists. Daarnaast treedt zij regelmatig op als rechter bij International Moot Courts.