Maja van Hattem-Kuljanski

Advocaat

Praktijkgebied

Maja van Hattem-Kuljanski is werkzaam binnen de praktijkgroep ondernemingsrecht op kantoor Rotterdam. Zij houdt zich bezig met het ondernemingsrecht in algemene zin en meer specifiek met het begeleiden van transacties.

Expertisegebieden

Maja adviseert zowel Nederlandse als buitenlandse middelgrote en grote (beursgenoteerde) ondernemingen op een breed gebied van onderwerpen, waaronder commerciële contracten, rechtspersonen- en vennootschapsrecht, joint ventures, faillissementen,  aandeelhoudersovereenkomsten, private equity transacties en ondernemingsrechtelijke aspecten in herstructureringen. Daarnaast heeft Maja ervaring met het begeleiden van aandelen- en activatransacties, fusies en overnames en due diligence projecten voor zowel kopers als verkopers.

Aanvullende informatie

Maja is in 2009 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met de master Ondernemingsrecht als afstudeerrichting. In 2014 heeft Maja de postacademische specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht van de Grotius Academie succesvol afgerond.

Voordat Maja bij HVG Law kwam werken, werkte zij als jurist bij PwC en nadien als advocaat in de ondernemingsrechtelijke praktijk bij Eversheds, waar zij zich onder meer bezighield met ondernemings- en energierecht met een speciale focus op de duurzame energie sector.

Maja is co-auteur van het boek “Warmte – wet, regelgeving en toelichting” en is tevens lid van de NeVER, Nederlandse Vereniging voor Energierecht.