Marc van Rijnsoever

Advocaat

Praktijkgebied

Marc van Rijnsoever is lid van de praktijkgroepen Mergers & Acquisitions en Corporate & Commercial en is met name actief in de nationale en internationale adviespraktijk.

Expertisegebieden

Marc werkt in de ondernemingsrechtpraktijk en heeft een focus op grensoverschrijdende fusies & overnames en herstructureringen. Daarnaast begeleidt Marc bij het opstellen van internationale commerciële contracten en joint venture overeenkomsten.

Aanvullende informatie

Na zijn studie Nederlands recht (Universiteit Utrecht) en Fiscaal recht (Universiteit van Amsterdam) heeft Marc gewerkt in de nationale en internationale belastingadviespraktijk. In 2003 heeft hij ook de post-doctorale opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) afgerond.

Marc heeft ook in het buitenland voor EY gewerkt waar hij was betrokken bij overnames en nationale investeringsprojecten. Als onderdeel van het EY Novation programma heeft Marc diverse (internationale) start-ups en investeerders juridisch geadviseerd. Marc is sinds 2013 beëdigd als advocaat en voert een brede ondernemingsrechtpraktijk.