Nandini Jawalapersad

Advocaat

Praktijkgebied

Nandini Jawalapersad is werkzaam binnen de praktijkgroep Corporate/M&A van HVG Law Amsterdam. Zij houdt zich bezig met het ondernemingsrecht en met het begeleiden van (internationale) fusies- en overnames.

Expertisegebieden

Nandini is gespecialiseerd in het (internationale) privaatrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht. Haar expertise ligt vooral bij all round due diligence onderzoeken, (grensoverschrijdende) fusies- en overnames (M&A), private equity transacties, joint ventures en commerciële contracten.

Aanvullende informatie

Nandini is in 2012 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, met als afstudeerrichting internationaal privaatrecht. Voor haar indiensttreding bij HVG Law is zij geruime tijd werkzaam geweest bij Allen & Overy in de (internationale) fusie- en overnamepraktijk. Zij werkte voor onder andere Refresco Gerber, Advent International, Parcom Capital Management, Alliance Boots en Asahi Group. Daarnaast was Nandini verantwoordelijk voor het beheren van de (corporate) know how op het gebied van due diligence onderzoeken en gaf zij due diligence trainingen aan (beginnende) advocaten.

Nandini is aangesloten bij EYnovation. Middels deze weg geeft zij tezamen met het netwerk van EYnovation advies aan (snel)groeiende ondernemers van startups en scaleups.