Robbert Berg

Advocaat

Praktijkgebied

Robbert Berg maakt onderdeel uit van de sectie ondernemingsrecht. Naast het voeren van een algemene ondernemingsrechtpraktijk, adviseert hij met name cliënten binnen de energiebranche.

Expertisegebieden

Robbert is gericht op privaat- en ondernemingsrecht, corporate finance en energiezaken.

Aanvullende informatie

Robbert heeft doctoralen in zowel economie (Erasmus Universiteit Rotterdam) als rechten (Universiteit Leiden; cum laude) en is Registercontroller. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in de bancaire sector (corporate finance bij UBS) en in de olie en gas branche (business development in Nigeria voor Shell). Begin 2010 is hij bij HVG Law in dienst getreden als advocaat ondernemingsrecht. Robbert heeft periodes in Zuid-Korea, Londen, Nigeria en Singapore doorgebracht en gewerkt.

Hij is lid van de Amsterdamse Orde van Advocaten, van de Nederlandse Vereniging van Energierecht (NeVER) en van de Vereniging van Registercontrollers (VRC).