Susan ten Haaf

Partner / Advocaat

Praktijkgebied

Susan ten Haaf geeft leiding aan de praktijkgroepen Corporate & Commercial en Mergers & Acquisitions van HVG Law in Eindhoven. Zij adviseert regelmatig cliënten over corporate (governance) en commerciële vraagstukken en de rol en verantwoordelijkheden van raad van bestuur/commissarissen.

Expertisegebieden

Voorafgaande aan haar terugkeer naar HVG Law in Eindhoven in 2015, verwierf Susan aanzienlijke expertise als in-house counsel van respectievelijk VION Food Group (General Counsel van 2007-2013) en ASML (Deputy Company Secretary/Director Legal Corporate en Compliance 2013-2015). Ze was betrokken bij een groot aantal corporate, commerciële en M&A transacties, alsmede bij daaraan gerelateerde (her)financieringstransacties en de besluitvorming daaromtrent. Ze verwierf ook diepgaande expertise tot legal risk management en compliance-programma's.

De combinatie van haar ervaring als zowel advocaat en in-house counsel stelt Susan in staat op te treden als een echte business partner en om de problemen van haar cliënten praktijkgericht op te lossen.

Aanvullende informatie

Na haar master in de rechten aan de Universiteit van Tilburg te hebben verkregen, begon Susan haar carrière in 1998 als legal counsel binnen de Corporate Secretaries Department van Unilever NV in Rotterdam. Ze werd vervolgens advocaat bij (de rechtsvoorganger van) HVG Law in Eindhoven, was betrokken bij vele regionale M&A transacties en verwierf expertise in insolventierecht en (corporate) arbeidsrechtelijke kwesties. In 2001 werkte Susan bij de Dutch Legal Desk van EY in New York en was betrokken bij grensoverschrijdende corporate transacties.