HVG Law - Groeimarkten

Groeimarkten

Ondernemen buiten de landsgrenzen

  • Share

De prognoses voor groei van de wereldeconomie zijn ondanks de crisis nog steeds positief. Met name opkomende economieën in Azië en Oost-Europa nemen een steeds groter deel van de wereldhandel voor hun rekening. Deze ontwikkeling biedt ondernemingen veel kansen maar tegelijkertijd zijn er ook valkuilen. Voor ondernemingen die buiten de landsgrenzen zaken willen doen, is professionele juridische ondersteuning en begeleiding dan ook van essentieel belang.

In samenwerking met EY Tax ondersteunen wij Nederlandse ondernemingen die de ambitie hebben hun activiteiten naar met name Azië uit te breiden hierin te begeleiden. Tevens begeleiden wij ondernemingen uit Azië met investeringen in of via Nederland, dan wel zaken doen met Nederlandse partners.

Wij bieden cliënten een integraal advies aan waarbij wij niet alleen focussen op de juridische aspecten maar desgewenst, door onze samenwerking met EY Tax, ook de fiscale en financiële aspecten betrekken in ons advies. Zo krijgen cliënten een compleet en helder inzicht in de haalbaarheid van hun uitbreidingsplannen.

Hieronder leest u meer over onze dienstverlening: