Persbericht

HVG Law benoemt per 1 juli drie partners

  • Share

HVG - HVG Law benoemt per 1 juli drie partners

HVG Law benoemt per 1 juli drie partners, te weten Susan ten Haaf, Sander van Leeuwen en Martijn Udo de Haes. Deze benoemingen sluiten naadloos aan bij de investeringsagenda van HVG Law en vervullen de ambitie op het gebied van Real Estate, Corporate/M&A en International Restructuring.

HVG Law Managing Partner Johan Westerhof: “We willen blijven groeien, met name ook op de gebieden waar we ons in willen onderscheiden. De benoemingen van Susan, Sander en Martijn zullen een krachtige impuls aan deze verschillende praktijken geven en daarmee aan ons kantoor”.

Susan ten Haaf focust zich op de verdere opbouw van de Corporate/M&A praktijk in Eindhoven. Zij was in de periode 1999 tot 2007 reeds werkzaam bij HVG Law in Eindhoven, waaronder ook een periode op de HVG Law Dutch Desk in New York, Donahue & Partners. Na enkele jaren als Legal Counsel ervaring te hebben opgedaan bij VION en ASML is zij in 2015 weer teruggekeerd bij HVG Law in Eindhoven.

Susan ten Haaf: “HVG Law investeert in Eindhoven, de stad van Brainport, dé innovatieve toptechnologieregio. HVG Law zal de komende jaren groeien in Eindhoven, zowel in business als in mensen. Als oudgediende van HVG Law in Eindhoven ben ik erg trots dat ik deze journey mag leiden in mijn nieuwe rol als partner van HVG Law.”

Sander van Leeuwen is sinds 2012 werkzaam bij HVG Law en heeft ruim 16 jaar ervaring op het gebied van Real Estate. De Real Estate Practice Group bestaat uit een gespecialiseerd team van advocaten en notarissen die werkzaam zijn op het vlak van onder meer vastgoed- en huurtransacties, project- en herontwikkeling, bouwrecht ruimtelijk bestuursrecht en milieu.

Sander van Leeuwen: “Real Estate is een belangrijke sector voor HVG Law. De afgelopen jaren is de Real Estate Practice Group sterk gegroeid. We hebben veel nieuwe mensen aangetrokken waardoor we beschikken over een gespecialiseerd team van juridische vastgoedprofessionals.  Door onze cliënten wordt het als een groot voordeel ervaren dat we nauw samenwerken met de fiscalisten van EY en onderdeel uitmaken van het global EY Law netwerk. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van de Real Estate Practice Group en dat ik mijn bijdrage kan leveren aan de verdere groei daarvan”.

Martijn Udo de Haes is bij HVG Law gestart als Advocaat-stagiaire in 2002. In 2009 is hij op de HVG Law Dutch Desk bij Donahue & Partners in New York gaan werken waar hij in 2012 eindverantwoordelijk werd voor de Desk met een team van 5 Nederlandse advocaten.

Donahue & Partners adviseert multinationals op het vlak van (global) restructuring, finance en strategische analyses en operational model effectiveness op het gebied van Belgisch, Nederlands en Luxemburgs recht.
Per 1 april heeft Donahue & Partners een tweede Dutch Desk geopend aan de West-Coast, welke tevens onder de verantwoordelijkheid van Martijn valt.

Martijn Udo de Haes: “Ik ben zeer verheugd met deze benoeming. Hiermee wordt de groei van HVG Law in de VS onderkend en krijgt onze verdere groeiambitie op deze markt een belangrijke impuls. Ik ben zeer vereerd om de verdere uitbreiding van onze praktijk in de VS te mogen leiden.”


Informatie
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Eva Verhoef (06-29084777).