HVG Law - Employment Law

Wat zoekt ú in een arbeidsrechtadvocaat?

  • Share

Bij HVG Law gaan we altijd voor de 'extra mijl'. Dit betekent dat wij niet ophouden bij wat we strikt genomen zouden moeten doen. Uw belangen vormen altijd het uitgangspunt van onze adviezen, zowel bij reguliere arbeidsrechtvraagstukken als in bijzondere situaties.

Slagvaardigheid is ons typerende handelsmerk
Zo zullen wij in geval van ontslag de risico's van precedentwerking nooit uit het oog verliezen en bezien wij arbeidsovereenkomsten altijd in het licht van mogelijke flexibilisering. In een situatie waarin de (statutair) directeur moet worden ontslagen kunt u rekenen op onze discretie en op kritisch meedenken. Dreigt er collectief ontslag of moet er onderhandeld worden met vakbonden en ondernemingsraden? Dan is slagvaardigheid ons typerende handelsmerk.

De HVG Law Employment praktijk is onlangs opgenomen in de Europese top (Tier 4) van Legal 500. "Achmea, Unilever and VimpelCom are among recent clients of HVG Law LLP, which has employment lawyers in five Dutch offices. Joost van Ladesteijn heads the practice."

 

Gerelateerde content

HVG Law - Back to the future

Back to the future
Het Regeerakkoord heeft de titel ‘Vertrouwen in de toekomst’, maar deels gaan we ook weer terug in de tijd. De belangrijkste plannen van het kabinet op arbeidsrechtelijk gebied op een rij.


HVG Law - Pay & Benefits: Is uw beloningsproces op orde?

Pay & Benefits: Is uw beloningsproces op orde?
Bij veel ondernemingen staan de processen rondom beloning laag op de agenda. Ten onrechte, want in de afgelopen jaren is er veel complexe wetgeving bijgekomen.