In Memo­ri­am  –  Nicolette Opdam

News

Nicolette Opdam
27 novem­ber 1968 –  14 juni 2024

 

Met gro­te ver­sla­gen­heid en ver­driet moe­ten wij u berich­ten dat, na een moe­di­ge strijd tegen een lang­du­ri­ge ziek­te, onze zeer dier­ba­re en gewaar­deer­de kan­toor­ge­noot Nicolette Opdam op 14 juni 2024 is over­le­den.

Alhoe­wel Nicolette al lan­ger ziek was, heeft haar over­lij­den ons diep geschokt. Wij ver­lie­zen een gelief­de part­ner, col­le­ga en vrien­din. Ondanks de uit­da­gin­gen die haar ziek­te met zich mee­bracht, heeft Nicolette met een onwrik­ba­re pro­fes­si­o­na­li­teit en een onver­min­der­de pas­sie voor haar vak zich de afge­lo­pen jaren inge­zet voor kan­toor en haar cli­ën­ten.

Nicolette trad in 2005 bij HVG Law aan als part­ner op het gebied van pen­si­oen­recht bin­nen de groep Finan­ci­al Ser­vi­ces. Haar onver­min­der­de dri­ve, enthou­si­as­me en ambi­tie heeft bij­ge­dra­gen aan de groei van ons kan­toor. Nicolette heeft sinds haar komst naar ons kan­toor ook diver­se nati­o­na­le en inter­na­ti­o­na­le rol­len (bin­nen het Glo­bal EY Law net­werk) ver­vuld en velen heb­ben haar leren ken­nen als een gedre­ven pro­fes­si­o­nal die met haar char­me, aan­dacht en ambi­tie de men­sen om haar heen inspi­reer­de. Voor al haar ver­dien­sten zijn wij Nicolette bij­zon­der dank­baar. Nicolette is 55 jaar gewor­den.

Onze gedach­ten en mede­le­ven gaan uit naar haar zoons Lau­rens en Flo­ris en allen voor wie zij dier­baar was.

Frank Zandee
Mana­ging Part­ner HVG Law